A Gyukli Pincében közel négy évtizede készítjük a Balaton régió kiváló borait. Gazdálkodóként hisszük, hogy a természet tiszta, ezért mind a szőlőben, mind pedig a pincében lehetőség szerint kemikáliák nélkül asszisztáltunk annak folyamataihoz. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a szőlőültetvények hosszútávon fenntartható jó egészségügyi állapotának megőrzésére, a termőterülethez illeszkedő fajta gondos megválasztására és a gazdálkodás során kialakuló ökológiai lábnyom csökkentésére.
Hiszünk a régióban, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a helyi értékesítésre, a partnerkapcsolatokra és a rövid ellátási láncra az élet minden területén. Mind a szőlőművelés, mind pedig a borkészítés során bevontuk a környezetkímélő, valamint a megújuló erőforrásokat hasznosító technológiákat, ezáltal az ökológiai lábnyomunk évről-évre csökken. Munkatársainkkal közösen hiszünk a munkában, szeretjük a bort és szenvedélyünk a természet.
Boraink készítése egy apró felelősségvállalás a környezetünk és egészségünk érdekében, melynek kóstolásakor válik egyértelművé, hogy hosszútávon az ökológiai gazdálkodás az egyetlen járható út.