Ezt a remek helyet 2020-ban nyitották, mintegy „szigligeti mediterrán kirendeltségeként”, saját Kanári szigeteki tapasztalataik alapján. A laza hangulatú, hangulatos fából készült terasszal rendelkező hely neve MÉRCE tapas bár, amit mára tökélyre fejlesztettek. A tengerparti életérzés és a spiritek iránti elkötelezettség maradt, de a koncepción tágítottak kicsit.A kínálat markáns alapját ugyanis a pasta és a pizza adja, nem is akárhogy. A MÉRCÉ-ben dolgozik egy országunkban egyedülálló eredeti olasz tésztagép, ami ontja magából a friss tésztákat – ezeket nem csak megenni lehet, hanem alapanyagként megvásárolható a szomszédos kisboltban és az étteremben is. Megérkezett az olasz egyedülálló forgótárcsás Morello Forni pizza kemence is, ebben sülnek az olasz alapanyagok felhasználásával készülő pizzák – figyelem, van gluténmentes verzió is! A MÉRCÉ-ben a klasszikus ízeket és feltéteket keressétek, mint az articsóka, prosciutto, friss gombák, tonhal, tokaszalonna. 48 és 72 órás pizza tésztával dolgoznak 70-80 %-os hidratáltság mellett.