Aki ismeri a márka kitalálóját és annak a pálinkás szakmában betöltött helyét és szerepét, az tudja, hogy ez a meghatározás nagyon rendben van. Részben azért, mert őszinteségével és határozott elképzeléseivel- és azoknak kinyilatkoztatásaival- gyakran súrolja a vakmerőség határát.
Vakmerő a szakmaiságában is, modern gondolkodású, ám bátran ötvözi a tradicionális módszereket a modern eszközök nyújtotta új lehetőségekkel. Ebből adódóan a Fenegyerekre jellemzően határozottan beazonosítható illat és ízvilágot alkotott.
Ezt a márkát, ezt a minőséget sokáig magánfőzőként mutatta meg a hozzá ellátogató barátoknak, turistáknak.
2016-ban a nemzetközi Destillata versenyen kiegyensúlyozott teljesítménnyel érte el, hogy Nemzetgyőztesként térhessen vissza Zamárdiba. Folytatta a munkát, fejlesztette a termékeit, oktatta a pálinkafőzés tudományát az érdeklődőknek.
Tette ezt elszántan, vakmerőn, féktelen, néha virtuskodón annak megfelelően, hogyan tudja a leghatékonyabban átadni tudását, megérinteni az emberek lelkét és szellemét.
2018-ban eljött a pillanat, amikor megszületett az elhatározás, hogy a Fenegyereket kereskedelmi márkává kell tenni és ki kell lépni a fogyasztók elé, megmutatni ki is az a Fenegyerek. 2023 végére a márka a Balaton egyik meghatározó pálinkabrandje, mely közel 150 étterembe megtalálható.